asdasd Belle Carpets & Rugs
Best Gallery In Town

Event

Landskabsmalerier af Carsten Frank.

Belle Art Gallery 

Carsten Frank – Nye landskabsmalerier i Belle Art Gallery

Billedkunstner Carsten Frank udstiller nye landskabsmalerier

Godt nyt til Carsten Frank – fans:

Som følge af den store succes med ”Land” – koncerterne, tager Carsten Frank atter rundt til forskellige musiksteder i Danmark og udstiller. I den forbindelse har vi været så heldige, at modtage 6 nye værker fra hans hånd, som vi nu udstiller her i galleriet.

Så kom og se de nye, flotte landskabsmalerier – vi giver gerne en kop kaffe til!

Se mere om Carsten Frank her

Om Carsten Frank

Allerede i hellenistisk tid (ca. 200 f.kr.) blev det kotume, at hyrdedigte udspilledes i Arkadien (en central og tyndt befolket del af Pelopennes i Grækenland), og dermed var grunden lagt til den idylliserede skildring af landskabet i senere litteratur og kunst. I nyere malerkunst ofte udskældt fordi den rene ”arkadie” ikke eksisterer. Det er jeg for så vidt enig i, ved det faktum, at verden er fuld af gru og elendighed. Det er desværre en sandhed, at paradiset bedst beskrives ved slangen i det !

Men, det er vel en rimelig antagelse, at vi som levende mennesker altid har haft brug for pauser og vejrtrækning. Og det skal være muligt, at give los for følelserne, og give sig hen til noget så sjældent efterhånden, som skønheden. For selvfølgelig findes også skønheden i vores tid. Den er bare blevet forbandet svær at få øje på, fordi tidsånden lukker af for det naturlige udsyn.

Så meget mere bemærkelsesværdigt er det måske derfor, at falde pladask ned i den rene naturdyrkelse ”Arkadien”, og bare for disse korte øjeblikke fuldstændig at udelukke alverdens ondskab, lort og møg.

Så meget mere bemærkelsesværdigt er det måske derfor, at falde pladask ned i den rene naturdyrkelse ”Arkadien”, og bare for disse korte øjeblikke fuldstændig at udelukke alverdens ondskab, lort og møg. Jeg er åbenbart interesseret i at kunne fremkalde bestemte stemninger, fornemmelse af årstider, dufte, lyde, temperaturer, erindringer. Men hvordan begribes et maleri? Kan man give mennesker en klump i halsen, og kan man ramme mennesker så kraftigt på følelsen, at øjnene bliver våde? Og hvis man føler trang til at græde, har man så begået et væsentligt maleri? Måske.


Carsten Frank 2012

Med venlig hilsen

Helle og Martin Munkholm

belle-art

Belle Art Gallery

Vejlevej 145

7140 Stouby

Tlf. 75 89 73 70

infoatbelle.dk
www.belle-art.dk