asdasd Belle Carpets & Rugs
Best Gallery In Town

En kunstcirkel giver medlemmerne mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med flere kunstværker og på en mere indgående måde end når man besøger galleriet.

En kunstcirkel går i sin enkelthed ud på at en gruppe af personer, virksomheder eller par stifter en kunstcirkel i samarbejde med Belle Art Gallery.

Til kunstcirklen indkøbes et kunstværk til hvert medlem. Det kan være en blanding af værker fra galleriets kunstnere, og kunstnere som ikke er tilknyttet galleriet. Værkerne fordeles så til medlemmerne således at hvert medlem får et værk med hjem.

I løbet af et år bytter medlemmerne kunstværkerne mellem sig, således at alle medlemmer har haft alle kunstværkerne hjemme i en periode i løbet af året.
På denne måde kommer man til at stifte nærmere bekendtskab med kunstværker, som man ikke selv ville have valgt. Det er det, der er det interessante. Det sker nemlig ofte at man bliver begejstret for kunstværker man umiddelbart ikke synes om ved første øjekast. Det flytter grænser og er spændende og lærerigt. Når året er gået og kunstværkerne skal udloddes, vil det forekomme at medlemmerne går efter et helt andet kunstværk end det, de var mest begejstrede for fra starten.

Bytteret
Skulle man ved udlodningen, være så uheldig at komme i besiddelse et kunstværk man ikke ønsker at eje, er der naturligvis bytteret eller tilgodebevis, så ingen står tilbage med en dårlig oplevelse.

Ja tak jeg vil gerne inviteres med til opstartsmøde for en af de næste kunstcirkler i Belle Art Gallery.

Udfyld blanketten her

Navn*
Adresse*
Postnummer og by*
Telefon 
Mobil 
E-Mail*

Jeg/vi synes bedst om følgende fem kunstnere (Behøver ikke være kunstnere som er tilknyttet galleriet)

1. 
2. 
3. 
4. 
5. 


Sikkerhedskode
 
* Påkrævet