Belle Carpets & Rugs
Best Gallery In Town

Foredrag

Belle Art Gallery arbejder gerne sammen med kunstcirkler og kunstforeninger i hele landet. Vi både leverer og afhenter udstillinger af de kunstnere som kunstforeningen vælger at glæde sine medlemmer med. En udstilling forløber sig normalvis over en periode på 1 måned og antallet af værker varierer mellem 12-18 stk. af den ønskede kunstner. En udstilling kan være af en enkelt kunstner, eller bestående af 2-3 af galleriets kunstnere. Sammensætningen af kunstnerne er helt op til den enkelte kunstforening.

Købsgaranti

Belle Art Gallery opererer med en købsgaranti på kr. 5.000,- pr. måned. Levering og afhentning af udstillingen sker uden beregning. Ved udstilling med mere end en kunstner er det dog en betingelse at begge/alle kunstnere tilgodeses med køb af et værk. Ønsker en kunstforening at have værkerne hængende i en længere periode er dette naturligvis også muligt efter nærmere aftale.

Fuld tilfredshed – Ét års fuld bytteret

For at sikre fuld tilfredshed for alle medlemmer tilbyder Belle Art Gallery et års bytteret til fuld pris på alt.På hjemmesiden her vil interesserede kunne se nærmere på de mange kunstnere, som er tilknyttet galleriet, og som der kan arrangeres udstillinger med. De kan klikke på "Se kunstværker" for at se de mange spændende kunstnere, og de er velkommen til at sende en e-mail til os om ønskede kunstnere eller ringe direkte på telefon 75 89 73 70.