asdasd Belle Carpets & Rugs
Best Gallery In Town

Åbningstider

Tirsdag – fredag kl. 12 – 17
Lør. Søn. Helligdage kl. 11 – 16
Mandag efter aftale
Belle Art Gallery tilbyder et eksklusivt sortiment af dansk og international kunst fra nøje udvalgte kunstnere. Galleriet udstiller og formidler kvalitetskunst i alle prislag og i forskellige genrer. Herunder: maleri, skulptur, fotokunst, grafik, glaskunst etc.

Oplev et stort og nøje udvalgt sortiment af kvalitetskunst. Belle Art Gallery har altid et stort udvalg af kvalitetskunst på lager. Der er kvalitetskunst for enhver smag og i alle prislag. Alle værkerne er personligt udvalgte af et af familiens medlemmer.

Belle Art Gallery er et familiefirma i 3. generation, grundlagt i 1953. Familien er specialister inden for to brancher. 1:Belle Art Gallery, moderne kunstgalleri med udstilling af kvalitetskunst fra danske og internationale kunstnere. 2: Belle Carpets And Rugs, handel med orientalske kvalitetstæpper. Virksomheden servicerer og leverer til virksomheder og private hjem i hele Europa. Fælles for begge brancher er, at de kræver sans for detaljer, kvalitet og frem for alt tillid.

Familien Munkholm har leveret kunst og persiske tæpper til samlere, virksomheder og private familier gennem tre generationer siden 1953.

Belle Art Gallery tilbyder 14 dages fuld returret på alle Kunstværker samt et års bytteret til fuld pris, gældende fra købsdatoen.

Der hører to tilfredse parter til en god handel.

 

Udstillingskalender

Fernisering med Anette Wier og Jens Flemming Sørensen søndag den 14. april 2019 kl. 13-16.

Åbent alle påskedage 11-16. Separatophæng med Troels Trier.

Kommende udstillinger

Her kan De tilmelde Dem Galleriets nyhedsbrev som vi sender ud ca. 10 gange om året.

Opret abonnement

3. generationSøskendeparret Martin og Helle Munkholm er 3. generation i Belle Art Gallery som er grundlagt i 1953.