asdasd Belle Carpets & Rugs
Best Gallery In Town

Helle Bang

Helle Bangs skulpturer er oftest kvinder, hvor ansigt fremstår som et spejl, beskueren kan spejle sig i. Symbolikken er ligetil. Vi spejler os i ethvert kunstværk. Publikum må gøre en aktiv indsats for at sætte sig ind i værket. På samme måde spejler hendes malerier sig i hendes skulpturer og omvendt.

laes mere her om Helle Bang

Franz Beckerlee

Det er ellers sjældent, musikere, skuespillere, politikere, entertainere og andre fra underholdningsbranchen har held med også at forsøge sig som billedkunstnere. Som regel er resultatet blot kuriøst. Ikke i Beckerlees tilfælde.

Torben Weirup

Kunstanmelder, Berlingske

laes mere her om Franz Beckerlee

Rikke Bruzelius

Glaskunstner Rikke Bruzelius´s vision er at skabe smukt, skandinavisk glas, hvor historie og natur smelter sammen i unikke værker med et personligt udtryk. Glas som lader fantasien få frit spil i sammensmeltede farvekombinationer og harmonisk formgivning. Glassets skrøbelighed ynder hun at fremhæve ved at lade metal og glas forenes i en kontrastfyldt symbiose. Tusindvis af glas har formet sig i hendes hænder båret af entusiasme og stræben efter det optimale samspil mellem form, farve og glassets egen dynamik.

laes mere her om Rikke Bruzelius

Ingrid Bugge

Ingrid Bugge dyrker et kraftfuldt, drømmende og klassisk malerisk udtryk. Hun arbejder også med installationen, både som udsmykning og som kunstneriske, multimedielle kunstprojekter.

laes mere her om Ingrid Bugge

Ned Cantrell

"Honey and Venom", hedder en af Ned Cantrells glasskulpturer, forestillende et hvidt kranium med tomme øjenhuler og en spøgelsesagtig række fortænder. På dette ultimative "Memento Mori"-symbol er påført den sorte silhuet af en smuk, ung og meget levende kvinde i en yndefuld og koket stilling. Med andre ord: livet i sin mest ferskenbløde og sanselige form, overfor det håndfaste bevis på dødens konstante nærvær. 

laes mere her om Ned Cantrell

Pernille Clausen

Pernille Clausen, billedkunstner og skulptør, debuterede i 1975 på kvindeudstillingen på Charlottenborg som billedkunstner.
Hurtigt herefter startede hun med at arbejde med skulpturer, og i 1987 tog hun fat på mosaik kunsten som hun studerede i Italien - i Ravenna og Venedig.
I 2007 studerede Pernille Clausen i Pietrasanta (ved marmorbyerne) i Toscana hvor hun både fik hugget skulpturer i marmor samt støbt i bronze. Hun har siden studeret et par måneder hvert år samme sted.
Herhjemme har Pernille Clausen udstillet på adskellige gallerier, bl a Cobraloftet ved Sofienholm og Jægersborg slot, hun har kreeret udsmykninger som kan ses på Christianshavn´s Døtreskole, børnegården i København, i Valby, flere steder på Amager, I Ringsted, gadekæret i Helsinge samt på Sundby hospitals børneafdeling.
En meget spændende og alsidig kunstner.

laes mere her om Pernille Clausen

Anne-Mette Cortsen

Anne-Mette Cortsen forstår at se hverdagens så herligt banale små situationer. Hvad betyder de? Og hvordan vælger vi at se dem? For Anne-Mette Jørgensen er den impulsive fortælling den bedste. Anne-Mette Cortsen arbejder med akryl på lærred, grafik samt mixed media på papir.

laes mere her om Anne-Mette Cortsen

Thorsten Dennerline

Thorsten Dennerline er først og fremmest maler og grafiker. Men han producerer også kunstner- bøger med sine egne litografier, ætsniger, og træsnit. Dét gør Thorsten Dennerline på sit eget forlag, Bird Press, der har eksisteret siden 1996.

Thorsten Dennerline, som bor i Vermont og arbejder som professor i grafik, er amerikaner med danske rødder, idet hans mor er lyrikeren Susanne Jorn og hans morfar er Asger Jorn.
Dennerline’s bearbejdning af fotos er inspireret blandt andet af Arnulf Rainer, Adrian Piper, Anselm Kiefer og ikke mindst Jorn’s berømte modifikationer – dvs. billeder, hvor Jorn maler videre på andre kunstneres lærreder. 

laes mere her om Thorsten Dennerline

Peter Eichen

Peter Eichens fragmentariske bygningsdele og menneske- tomme rum har de samme mystiske og immaterielle kvaliteter som Hammershøis billeder, men de er samtidigt umanerligt fysiske og sanselige. Dette er de takket være hans helt specielle teknik.

laes mere her om Peter Eichen

Marco Evaristti

Marco Evaristti (f. 1963) er en dansk/chilensk multikunstner.
Hans kunstværker skaber ofte debat og er provokerende og grænseoverskridende.

laes mere her om Marco Evaristti

Simon Fellah

De genkendelige ansigter er der, samtidig med at de forsvinder. Konturer opstår, toner frem på lærredet, og forsvinder på én og samme tid.

laes mere her om Simon Fellah

Per Flemming

Per Flemming debuterede på Charlottenborgs forårsudstilling 1973 og har udstillet på en række anerkendte gallerier i Danmark, samt i Tyskland og Sverige. Han har solgt til bl.a. Arbejds- og Social-ministeriet. Per Flemming fastholder på smukkeste vis nogle stærke og gode traditioner i dansk malerkunst.

laes mere her om Per Flemming

Betty Cristine Fog

Fotografering og fotokunst er en passion. Dette medie rummer et helt univers af muligheder, hvor hun kan udtrykke sig kunstnerisk. Hun er faldet for fotografiet og har stort set altid sit kamera med sig.Betty Cristine skyder løs på alt, hvad hun finder interessant. Billedredigeringen tager hun bagefter med de digitale værktøjer på sin MAC.  Betty Cristines måde at arbejde på kan bedst udtrykkes ved at citere Palle Kjærulf Schmidt:“Jeg er ikke fotograf - jeg iscenesætter billeder.”

laes mere her om Betty Cristine Fog

Carsten Frank

Carsten Frank er autodidakt med studier i kunsthistorie 1978-80. Han er meget optaget af lyset og værkerne synes at beskrive landskabet på forskellige tider af døgnet og året. Carsten Frank arbejder med akryl og olie på lærred samt grafik.

laes mere her om Carsten Frank

David Gerstein

Den israelske kunstner og kunsthåndværker, David Gerstein søger at udvide grænserne for to-dimensionale malerier i tre-dimensionale skulpturer og vægopjekter. I sit valg af emne ønsker han at nedbryde de eksisterende barrierer mellem kunst og kunstværk.

laes mere her om David Gerstein

Frank Hammershøj

Frank Hammershøj var en alsidig maler, med en bred vifte af motivkredse som veksler mellem hans eget atelier, naturen i Norden samt bybilleder fra kultursteder i Europa, hvor symbolske udsyn og øjeblikke er blevet gemt i erindringen og dagbogen. Han arbejdede med olie på lærred og akvapastel på papir

laes mere her om Frank Hammershøj

Malene Hammershøj

 

Jeg er født og opvokset i Bogense på Nordfyn. Jeg er gift og har en datter på 18 og to voksne bonussønner.

Jeg er opvokset i en kunstner-familie. Min far var Maleren Frank Hammershøj og min morfar var maleren William Hansen og Vilhelm Hammershøj var min oldemors fætter, på min fars side.

Jeg maler om natten i mit atelier som er den gamle byrådssal. Natten giver mig ro og mulighed for at fordybe mig. Jeg er et nysgerrigt menneske, og skal derfor bruge nattens ro og mørke for at kunne give slip og lade mig opsluge.

laes mere her om Malene Hammershøj

Katarina Hård

Katarina Hård studerede på kunstakademiet i Krakow mellem 1973-77. Den 7/7-77 rejste hun til Sverige for at studere kunst og arkitektur, det resulterede senere i en svensk kunstnerkarriere og et bryllup med kunstneren Ronny Hård.

laes mere her om Katarina Hård

Ronny Hård

Ronny Hård er født i 1950 i Svenske Stjärnsund, Dalarna. Vidtstrakte skove, søer og naturens stilhed har sat præg på hans skabelse af malerier. Ronny forsøger at formidle den eftertænksomme dybde som han oplever i sin lidenskab til den storslåede natur.

laes mere her om Ronny Hård

Michael Jastram

Med et imponerende CV der strækker sig over mere end 30 år, har Michael Jastram manifesteret sig som en af Tysklands betydeligste kunstnere. Hvilket bl.a. illustreres ved, at han også er fornemt repræsenteret i kunstsamlingen i ​​den tyske Forbundsdag med en række skulpturer.

laes mere her om Michael Jastram

Sulejman Junuzovic

Sulejman Junuzovic maler realistiske men alligevel drømmeagtige malerier, hvor han blander indtryk fra Bosnien. Hvor andre realister, eksempelvis Thomas Klyge eller Jørgen Boberg, kan have noget tvetydigt, af og til endda uhyggeligt, i deres maleri, er Junuzovic poeten, der skildrer det forgangne. Tiden står stille i hans værker, hvilket til tider kan være befriende. 

laes mere her om Sulejman Junuzovic

Vladimir Jelnorovich

Den kreative impuls er lejret inde i mig som en stærk spirituel erfaring med en dramatisk karakter som et resultat af et sammenstød mellem mit subjektive Ego og den objektive verden. Sådan beskriver Jelnorovich selv sit kunstnerisk udgangspunkt.

laes mere her om Vladimir Jelnorovich

Carsten Fun Jensen

Carsten Fun Jensen Arbejder i bronze og granit. Hans skulpturer er gennemarbejdede ned til mindste detalje og med en finish, der gør at man slet ikke kan lade være med at lade fingrene kærligt glide over metallet eller den glatslebne stenmasse

laes mere her om Carsten Fun Jensen

Jeppe Jeppesen

I nogle af Jeppe Jeppesens Thorshavn-malerier klumper husene sig sammen og står voldsomt bastante, og en farvemæssig kakofoni får det hele til at blive vedkommende og tæt. Jeppe Jeppesen har undervist på kunstakademier og udstillet på gallerier i både ind oh udland og har en enorm erfaring. 

laes mere her om Jeppe Jeppesen

Steen Kepp

Steen Kepp er uddannet i Danmark og Frankrig som billedkunstner og grafiker. Han har gennemført studier ved Kunstakademiet i Nice og hos lithografen Pierre Chave i Vence. Hans titler vidner om en syntese af øst og vest, hvor begge ord associeres til det som udmærker den danske, eller kosmopolitiske keramiker Steen Kepp's kunstneriske skaben: En meditativ stilhed.

laes mere her om Steen Kepp

Lone Kjeldsen

Lone Kjeldsens skulpturer er keramiske – bygget op af små klatter ler, som med et fladt redskab bliver banket og formet på plads – en gammel klassisk teknik, der gør skulpturen holdbar og egnet til brænding. Hun bevarer i så høj grad som muligt den ”klattede overflade”, der giver struktur og liv i skulpturens overflade.

laes mere her om Lone Kjeldsen

Jannie Kloster

Jannie Kloster er født i Danmark. Hun har dog boet i Kina fra 2005 – 2011 med sin mand, hvilket har haft stor indflydelse på hendes kunstneriske virke. Hun var ny i kunstverdenen i Shanghai, men blev meget hurtigt accepteret i kunstkredse. Hun overraskede alle med utrolig energi, engagement og kreativitet.

laes mere her om Jannie Kloster

Jean-Marc Lafon

Jean-Marc Lafon maler en verden, der synes at befinde sig et næsten drømmeagtigt sted midt imellem fortidens udsagn og fremtidens uvished. Hans malerier er både konkrete spejlinger af oplevelser i og med en natur, hvor havet og himlen spiller en dominerende rolle. Lafon arbejder med mixed media på lærred.

laes mere her om Jean-Marc Lafon

Lafonloehr

Eet billede, een person.  Een malers tanker, følelser og temperament omsat til form og farve på en overflade.  Det er sådan vi opfatter billeder, som monologer.  Dialogen starter i det øjeblik, hvor beskuerens øje møder billedet, ser det og lader det tage plads i bevidstheden.

laes mere her om Lafonloehr

Ljudmila

Jeg er født i Sarajevo. Uddannet journalist. 93' krigen ... ankom til Danmark ...Afgangseksamen fra Kunstskolen, grafisk linie. Herefter diverse kurser, selvstændig fordybelse og job som freelance kunstner, hvilket har gjort mig til hvad jeg er i dag. Jeg udstiller i forskellige gallerier, kunstforeninger og institutioner. Hvor finder jeg inspiration? ... I mennesker, musik ...Jeg holder meget af musik og spiller også selv. Musik er noget der inspirerer mig på mange måder, også i mine malerier.

laes mere her om Ljudmila

Peter Lundberg

Dansk kunstner og forfatter, der præsenterer ekspressive malerier og tegninger. Peter Lundberg arbejder med oliemaling og har, igennem mange års arbejde med kunstmaleri, sit helt eget udtryk.

laes mere her om Peter Lundberg

Devin Miles

Devin Miles har inden for de seneste år skabt sig et navn inden for kunstscenen. Allerede i 2009 opdagede det tyske fagtidsskrift ”DER KUNSTHANDEL” den spirende stjerne, og indtil nu er forventningerne til ham blevet opfyldt til fulde. Der er stor efterspørgsel efter hans billeder.

laes mere her om Devin Miles

Peter Hesk Møller

Sanselighed og organisk fornemmelse er nøgleord for Peter Hesk Møllers skulpturer. En slags, med tydelige henvisninger til det feminine som det let og smukke - snor og drejer sig op af eller ud af, altid er der en bevægelse, der er indfanget og fastholdt i et gyldent øjeblik.

laes mere her om Peter Hesk Møller

Yoshio Nakajima

Den verdenskendte Cobra – kunstner kaldet ” Solens Søn” Yoshio Nakajima fra Japan. Yoshio Nakajima er repræsenteret over hele verden på 35 kunstmuseer, foruden at han har været med til at arrangere mere end 500 happenings, blandt andre med Yoko Ono, John Cage, Robert Rauchenberg og Jørgen Nash.

laes mere her om Yoshio Nakajima

Jørgen Nash

Jørgen Nash grundlagde i 1960 sammen med broderen Asger Jorn, Bauhaus Situationiste, på Drakabygget,  en ødegård udenfor Örkelljunga i Sverige. Her kom gennem årene mere end 500 kunstnere fra hele verden. Han har haft mere end  hundrede separatudstillinger og deltaget i over 200 gruppeudstillinger rundt om i verden. 

laes mere her om Jørgen Nash

Rama King Nash

Rama King Nash har med Jørgen Nash og Asger Jorn gyngende i stamtræet, rødderne dybt begravet i dansk kunstnermuld, plus strejf af Mexicansk blod og Latinamerikansk base. Dette giver en global ballade og balance og et helt eget sprog på hans malerier, tryk og emaljer. Rama kan alt i sin egen helt sikre stil.

laes mere her om Rama King Nash

Karen Nyholm

På bunden af en stramt designet dobbeltskål står en lille porcelæns kat, og kigger op mod motivet af en hvæsende panter. Betragter den sin egen ønsketænkning? Eller er den fanget mellem to verdener - udstillet i en voksen krop af up-to-date-glasdesign og rustfrit stål. En barndom, der er gået forkert? "Miav". Noget er ikke, som det plejer at være.

laes mere her om Karen Nyholm

Predrag Radosevic

 

Predrag Radosevic er en spirende kunstner, som oprindeligt er fra Serbien og som allerede er i fuld gang med en international karriere. Han arbejder primært i "mixed media" med pigmentpulver, akryl-, vand-, og oliemaling. Han er berømt for sine kulmalerier, der bedst kommer til udtryk i personlige portrætter og portrætter "on demand", som skildrer det indre væsen og personers sande Jeg. Mange af hans allerede solgte malerier er børne og kæledyrs venlige scener, i såkaldte "genremalerier". Denne yderst detaljeorienterede kunstner udviser en endnu mere mystisk form for kunst i den nye serie af kunstværker, hvor bevægelse og fart behandles med stor omtanke og hvor objekter bliver skabt i adskillige omgange, hvilket efterlader dem delvist ufærdige.

laes mere her om Predrag Radosevic

Kirsten Rudiengaard

Kirsten Rudiengaard omgås helt naturligt ubestemmelige, kære og milde væsener. De er budbringere i hendes malerier, og deres øjnes glans og styrke kan godt minde om de øjne, vi møder i portrætterne hos de gamle flamske mestre.

Kirsten Rudiengaards værker rummer en udtryksfuld og varm sanselighed og lidenskab.

laes mere her om Kirsten Rudiengaard

Sjulle Schulstad

Sjulle Schulstad har boet i mange lande og rejst verden rundt. Nu bor hun i København. Hun har altid haft interesse i den kreative verden – er uddannet på kunstakademiet i Perth, men har også studeret kunstterapi, græsk filosofi og psykoanalyse. Alle hendes uddannelser har inspireret hendes kunst. Efter en periode som underviser og pædagog arbejder hun nu udelukkende som billedkunstner og illustrator.

laes mere her om Sjulle Schulstad

Niels Erik Von Skovballe

Niels Erik von Skovballe født Jørgensen i Herlufsholm 1945.

Påbegyndte i 1967 kultursociologiske studier ved Københavns Universitet. Flyttede i 1969 ”på landet” og havde samme år udstillingsdebut i Norberg, Sverige med et så opmuntrende resultat, at tegneriet kom til at dominere over de kultursociologiske studier for ret hurtigt at blive forvandlet fra hobby til profession.

laes mere her om Niels Erik Von Skovballe

Jens Flemming Sørensen

Jens-Flemming Sørensen, f. 1933, dansk billedhugger; fra 1987 bosat i Pietrasanta i Italien. Sørensen, der er uddannet skrædder, begyndte som autodidakt maler, men opholdet på Eks-skolen førte ham hurtigt mod rumkunsten.

laes mere her om Jens Flemming Sørensen

Troels Trier

Troels Trier har i en lang årrække været kontroversiel entertainer i underholdningsbranchen men er nu vendt tilbage til maleriet, med succes. Han har etableret sig som billedkunstner gennem en lang række udstillinger omfattende grafik, skulpturer, assemblager, samt hans specialitet, nemlig fabulerende malerier i en genre, som er helt hans egen.

laes mere her om Troels Trier

Kjeld Ulrich

Kjeld Ulrich debuterede i 1972 efter fem års kunstuddannelse. Han flyttede til Frankrig i 1988 for at udvikle sig videre som kunstner, og valgte at flytte tilbage til Danmark i 1996. Kjeld Ulrich’s billeder kan du stadig se rundt om i Europa og er repræsenteret både i private og offentlige samlinger. Kjeld Ulrichs speciale er en collageagtig teknik, hvor enkelte motiver gentages i bunden, men gradvist sløres gennem øvre lag bestående af dryp, kradserier, løse penselstrøg eller regulær tegning.

laes mere her om Kjeld Ulrich

Lone Völcker

Völcker, dansk kvindelig skulptør, som har formået at skabe sit helt eget kunstneriske formsprog i brugen af materialet plexiglas.

laes mere her om Lone Völcker

Annette Wier

Annette Wier bruger skitsen til at fastholde øjeblikket og beskrive stemninger. Hun søger en form for lethed i sine malerier. Ikke en lethed der overgiver sig til tilfældet, men en lethed, der hænger sammen med nøjagtighed og bestemthed. Annette Wier arbejder med akryl på lærred samt tusch og grafik.

laes mere her om Annette Wier

Jikke van de Waal-Bijma

People are the central focus of ceramist Jikke van de Waal-Bijma’s work. In the motto above she has managed to capture precisely in words that which she wants to portray through her sculptures. Jikke models from clay, building up the work through clay slabs. 
The skin of the artefacts bears special importance in her work.

laes mere her om Jikke van de Waal-Bijma

Lis Zwick

Lis Zwick skaber billeder af farvepoesi, hvor figurerne rummer elementer af eventyr og historier, der tilsammen skaber en let og lys, ja nærmest dansende magiske verden. Lis Zwick er dronning af Drakabygget, frihedens værksted ved Örkeljunga i Sverige.

laes mere her om Lis Zwick

Betty Cristine Fog & Kjeld Ulrich

For to år siden havde vi i en periode hvor vi igen var inspireret i den samme retning.Det resulterede i at vi arbejdede på det samme maleri / fotocollage. Det var en spændende oplevelse for os begge og det blev i første omgang til 8 malerier/collager.

laes mere her om Betty Cristine Fog & Kjeld Ulrich