Belle Carpets & Rugs
Best Gallery In Town

Kort fakta

Belle Rugs er et familiefirma i 3. generation, grundlagt i 1953. Familien er specialister inden for to brancher. 1: Moderne kunstgalleri med udstilling af kvalitetskunst fra danske og internationale kunstnere. 2: Handel med orientalske kvalitetstæpper. Virksomheden servicerer og leverer til virksomheder og private hjem i hele Europa. Fælles for begge brancher er, at de kræver sans for detaljer, kvalitet og frem for alt tillid.

Formand for Brancheforeningen For Orientalske Tæpper, Martin Munkholm (FOTO)Direkte import

Direkte import af persiske tæpper fra Iran sikrer Dem de rigtige tæpper i den bedste kvalitet, til priser der tåler enhver sammenligning.

Familien Munkholm har rejst jævnligt i Iran siden 1976 og nyder stor respekt og tillid. De samarbejder stadig med de familier, de indledte samarbejde med første gang de kom dertil. Gennem årene er kontaktfladen naturligvis vokset, så de i dag har gode kontakter over alt i Iran.Udvalg & Prispolitik

Belle Rugs har altid et stort udvalg af orientalske kvalitetstæpper på lager. Der er kvalitetstæpper for enhver smag og i alle prislag. Alle tæpperne er personligt udvalgte af et af familiens medlemmer.

Hos Belle Rugs findes ingen fantasifulde førpriser; kun aktuelle nupriser.
                                 
Medlem af Brancheforeningen For Orientalske Tæpper (LOGO og link)Returret & bytteservice

Belle Rugs tilbyder 14 dages fuld returret på alle tæpper samt et års bytteret til fuld pris, gældende fra købsdatoen. (Virksomheden forbeholder sig dog retten til at afvise tæpper, som er snavsede eller har lidt skade.)