asdasd Belle Carpets & Rugs
Best Gallery In Town
Anne Thielemann

Kunstmaler

Anne Thielemann 1977

Anne Thielemanns værker afspejler blandt andet de mange indtryk hun får på sine udenlandsrejser. De er senest, gået til henholdsvis Italien, Nigeria, Grækenland, Israel og Ægypten. De forskellige kulture, landskaber og arkitektoniske stilarter sætter sit præg på forskellig vis. Anne Thielemann arbejder fortrinsvis med akryl på lærred.

Læs mere nederst på siden

 

Om Anne Thielemann

Hendes arbejder afspejler de mange indtryk fra udenlandsrejser, der er senest er gået til henholdsvis italien, Nigeria, Grækenland, Israel og Ægypten. De forskellige kulture og landskaber oh arkitektoniske stilarter sætter sit præg på forskellig vis.
Som billedkunstner er Anne Thielemann autodidakt. Hun har malet, siden hun var ganske lille. I mange år arbejdede hun fortrinsvis med akvarel, men efter et møde med kunstneren Kirsten Bøggild opstod interessen for akrylmaleriet. Anne Thielemann har således arbejdet med akryl og andre blandformer igennem otte år, og i løbet af studietiden oplevede hun, hvorledes hendes kunstneriske udtryk blev mere og mere sikkert.
Inspirationen finder Anne Thielemann i bybilledet, arkitekturen, landskabers former og struktur, lyset og havet – de ting der omgiver hende. Fra hendes udenlandsrejser hentes ligeledes indtryk der fortolkes og omsættes til abstraktioner med figurative og til tider genkendelige elementer.