asdasd Belle Carpets & Rugs
Best Gallery In Town
Lina Murel Jardorf

Billedhugger

Modig er et af de ord, der falder en ind, når man oplever kunst af Lina Murel Jardorf. Hun stikker ikke noget under stolen. Hun udleverer sig selv så meget i sin kunst, at man kan blive helt ængstelig på hendes vegne: Kan hun håndtere at trække så stærkt på sit indre, uden at gå i stykker på det?

Læs mere nederst på siden.

 

Billedhugger

Først og fremmest er hun en ægte ekspressiv kunstner. Hun føler virkelig for det, hun laver, og der er intet filter mellem følelserne og det færdige resultat. Deri ligger sårbarheden - og styrken i hendes kunst.

Det samme kan man sige om hendes skulpturer. Også de er båret frem af dette engagement og denne vilje til at udtrykke de dybe følelser. Hendes figurer vokser frem, som har de kæmpet sig frem gennem et morads af tvetydige følelser, for så endelig at synge ud: Her er jeg!

Lina Murel Jardorfs hjerte har dog alle regnbuens farver. Hendes kunst rummer hele spektret af de smukke og modsætningsfyldte følelser, der gemmer sig i ethvert menneske. Dét er hendes kunstneriske vision. Hverken mere eller mindre. Det er flot - og bevægende.

Ole Lindboe, redaktør af magasinet Kunst, redaktør af DK4's program Kunst i Øjet.