Nøje udvalgte kunstnere

I Belle Art Gallery har vi tvunget os selv til at gøre os umage når vi udvælger kunstnerne og deres kunstværker. Vi tilbyder et års bytteret til fuld pris på malerier, skulpturer, litografier og andre unikke kunstværker som er købt i Belle. Det tvinger os til at være kritiske og vælge vores kunstnere og deres kunstværker nøje ud.

Læs mere

Online salg af malerier, fotokunst, litografier og skulpturer

I Belle Art Gallery har vi altid et stort udvalg på mere en 1.000 unikke kunstværker i mange forskellige genre og i mange forskellige prislag. Her finder du malerier, fotokunst, litografier og skulpturer samt kunsthåndværk for enhver smag og pengepung.

Læs mere

Kunstmarked

I Belle Art Gallery har vi truffet beslutning om, ikke at hæfte urealistiske høje priser på malerierne, for så at give store rabatter. I Belle bruger vi med andre ord ikke urealistiske førpriser men aktuelle nupriser.

Priserne på vores malerier, litografier og skulpturer er derfor som udgangspunkt faste. Dette betyder ikke at der aldrig kan være malerier eller skulpturer til salg med reducerede priser. Besøg vores kunstmarked.

Læs mere

Tæt samarbejde med kunstnerne

I Belle Art Gallery prioriterer vi det højt at have et tæt samarbejde med vores kunstnere. Når vi arbejder tæt sammen med kunstnerne, kan vi hele tiden følge med i udviklingen og får mulighed for at udvælge de bedste værker, før de bliver udvalgt af andre. Dette er vigtigt om så kunstnerne arbejder med maleri, fotokunst, litografi eller skulptur.

Det er også via det tætte samarbejde og langvarige relationer at vi kommer til at kende kunstnerne særligt godt og det er særlig vigtigt i forbindelse med udførelsen skræddersyede løsninger og udsmykningsopgaver.

Læs mere

Indramnings service

I Belle Art Gallery tager os gerne af indramningsopgaver

Vi kan klare alle tænkelige og utænkelige former for indramninger af såvel plakater som malerier og andre former for kunst og vægdekoration. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på det du ønsker at få rammet ind. Vi arbejder helst med danskproducerede rammer i et højt kvalitetsniveau men hvis det er en billig pris der er vigtig, er vi også konkurrencedygtige på det parameter.

Læs mere

Rensning & restaurering af malerier

Belle Art Gallery kan tilbyde rensning og restaurering af malerier. Vi udfører ofte den slags opgaver for flere af landets største forsikringsselskaber og rengøringsselskaber. Vi tager os også gerne af mindre opgaver for private kunder. Vi har mere end 50 års erfaring med rensning og restaurering.

Læs mere