Udstillingskalender

EFTERÅRET 2020

6. september: Fernisering m. Jannie Kloster, der fremviser ny malerstil samt udstilling af skulpturer af billedhugger Tom Blicher.
(Udstillingen kan ses til og med den 27. september).

4. oktober: Fernisering m. Franz Beckerlee og separatophæng m. litografier af Henry Heerup. (Udstillingen kan ses til og med  den 1. november).

8. november:  80-års fødselsdagsudstilling m. Yoshio Nakajima og separatudstilling m. Marie Bjerre.
(Udstillingen kan ses til og med den 6. december).

27. - 29. november: Black Friday Weekend. 

13. december: Vinterudstilling m. Lafon & Lafon Loehr.
(Udstillingen kan ses til og med den 24. januar (2021))

6. september kl. 12-15: Fernisering m. Jannie Kloster og fremvisning af ny malerstil.
Kunstneren er til stede ved ferniseringen.
Jannie Kloster præsenterer en omfattende udstilling med sine velkendte motiver, træer og dyr, under temaet ”Farvespil”. Samtidig løfter hun sløret for sin helt nye stil som hun kalder ”New Waves”. Disse værker kan ses i det lille galleri, i umiddelbar forbindelse med den primære udstilling.

6. september kl. 12-15: Udstilling m. skulpturer af billedehugger Tom Blicher.
Kunstneren er til stede ved ferniseringen.
Vi byder velkommen til Belles nyeste billedhugger; Tom Blicher.
Han arbejder primært i Bronze, og er optaget af at afspejle mennesket på godt og ondt. Hans skulpturer er figurativt abstrakte med vekselvirkninger mellem det blanke metal og den matte overflade, som opstår i forbindelse med patineringen. 

4. oktober kl. 12-15: Fernisering m. Franz Beckerlee.
Kunstneren er til stede ved ferniseringen.
Franz Beckerlee præsenterer en række af sine nyeste værker som er skabt i 2020.
Franz Beckerlee, også kendt som guitarist i Gasolin, har været udøvende billedkunstner siden han blot var 12 år gammel. I 2020 har han arbejdet på at opnå et mere abstrakt udtryk i sine malerier, som ellers typisk er abstrakte med elementer af genkendelige landskaber i stærke farver.

4. oktober kl. 12-15: Separatophæng m. Henry Heerup.
Vi har været så heldige at finde en interessant samling af Henry Heerups gamle grafiske værker samt et par original-tegninger. Vi udstiller dem i det lille galleri i Belle i perioden 4. oktober til 1. november 2020. Som en ekstra ”appelsin i turbanen” har vi yderligere fundet en samling af usignerede litografier som vi kan tilbyde til en fordelagtig pris. Alt i alt er det en unik mulighed for at opleve Heerups univers og erhverve en af hans originale tegninger eller et stykke grafik.

8. november kl. 12-15: 80-års fødselsdagsudstilling m. Yoshio Nakajima.
Kunstneren er til stede ved ferniseringen.
Den kendte, anerkendte og folkekære multikunstner Yoshio Nakajima fylder 80 år. I den anledning har vi sammen udvalgt særlige værker til en spændende og alsidig udstilling. Værker som til trods for deres forskellighed, alle udstråler den positive, glade og livsbekræftende energi, som Yoshio selv udstråler som person.

8. november kl. 12-15: Separatudstilling m. Marie Bjerre.
Kunstneren er til stede ved ferniseringen.
Marie Bjerre, en af galleriets nyeste kunstnere, inspireres af naturen, rejser og ikke mindst mødet med andre kulturer. Hun benytter sig af forskellige teknikker som maleri, tekstil, tegning, tryk, broderi og fotografi. Med egne fotos af forskellige objekter, sammensætter hun disse ved hjælp af ovenstående teknikker til helt unikke værker.

27.-29. november kl. 12-20: Black Friday Weekend.
Vi starter Black Weekend, fredag kl. 12.00 til 20.00. Vi er vært ved et let traktement.
Belle holder ekstraordinært åbent kl. 17.00 – 20.00 fredag aften, hvor du kan spare 15 % på ALT og helt op til 70 % på udvalgte tæpper og kunstværker.
Der vil være mulighed for at deltage i konkurrencer om eksklusive gaver.
Vi fortsætter hele weekenden med 10 % rabat på ALT og op til 70 % på udvalgte tæpper og kunstværker, lørdag og søndag kl. 11.00 – 15.00
Alle Black Weekend rabatterne er også tilgængelige på vores webshop, så gå ind på belle.dk allerede nu og bliv fristet.

13. december kl. 12-15: Vinterudstilling m. Lafon & Lafon Loehr.
Jean-Marc Lafon og Jytte Loehr arbejder hver for sig på de samme lærreder og skaber via deres unikke samarbejde værker, som de kalder ”Lafonloehr”
Vi udstiller et udvalg af disse malerier sammen med udvalgte værker af Jean-Marc Lafon. Værkerne er teknisk veludførte og rummer illusioner af dybde og højde, hvorved der skabes et psykologisk rum med plads til fantasi og drømme.